Vols participar en el concurs de cambrers i cambreres per Santa Llúcia? Informa-te’n aquí!

Vols participar en el concurs de cambrers i cambreres per Santa Llúcia? Informa-te’n aquí!
El pròxim dia 11 de desembre, a les 12.30 h es donarà el tret de sortida a una cursa molt original pels carrers de l’Estartit. Es tracta del Concurs de cambrers i cambreres que organitzen des de Joventut.

Es tracta d’una cursa on poden participar nens i nenes de 6 a 11 anys (categoria infantil), joves de 12 a 17 anys (categoria junior) i adults (categoria absoluta). A més, també hi haurà una categoria grupal per a grups de 4 persones majors de 16 anys.

L’activitat té requisits: aquests cambrers i cambreres de l’Estartit hauran de portar uniforme, una camisa blanca i pantaló fosc. Així, els participants hauran de recórrer 80 metres superant tota mena d’obstacles i mantenint la safata amb gots i copes de cava a punt per servir, en una sola mà. L’objectiu és arribar amb la safata intacta al final del recorregut. No serà fàcil, ja que si la safata cau o es subjecta amb dues mans, el concursant queda desqualificat.

Els guanyadors de cada categoria seran premiats. El primer classificat de la categoria infantil obtindrà un val pel “parc de jocs” de l’Estartit, a la categoria junior, un dinar o sopar a la pizzeria “Gelatone”, a la categoria absoluta guanyarà un dinar o sopar per a dues persones a la a “l’hotel Medes II” de l’Estartit, i el grup guanyador de la categoria grupal podrà gaudir d’una paella, fideuada o hamburguesa a “l’hotel Medes II”.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia, mitja hora abans, a les 12 h, a la plaça de l’Església.

Bases de concurs cambrers i cambreres de l’Estartit