Trajectòria de la Plataforma d’ajuda a famílies amb infants a l’Estartit

La Plataforma d’ajuda a famílies amb infants a l’Estartit neix en plena crisis de la Covid-19

Aquesta plataforma integrada per alguns membre de l’AMPA de L’Escola Portitxol i altres voluntaris del poble té la voluntat d’ajudar a les famílies (amb infants)  més vulnerables de l’Estartit i poder així cobrir les seves necessitats pel que fa a la roba, l’alimentació i el material escolar.

Per tal d’organitzar-se i aconseguir una àmplia infraestructura de treball, exposen el projecte a l’EMD, Serveis Socials, Creu Roja i Càrites. La proposta és ben acollida i sumen sinergies per tal de posar fil a l’agulla el més aviat possible.La idea és no duplicar feines.

L’objectiu és basa en sumar esforços creant una xarxa que els permeti arribar i ajudar a totes les famílies que ho necessiten.

Per fer un repartiment just a les famílies, les peticions d’ajuda es centralitzen a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Estartit que coneixen molt de prop la realitat d’aquestes famílies i determinen les seves necessitats.

Els servei de recollida i desinfecció de roba es fa gràcies a la col·laboració de la Bugaderia Wash – O – Matic al carrer Eivissa número 17.

Des de l’EMD es posa a disposició de la Plataforma un espai per fer el repartiment de menjar a l’antic CAP de l’Estartit (entrada pel carrer Montgó) que actuarà doncs com a CDA aquí a l’Estartit. El repartiment comença el dimarts 30 de juny de 2020.

La Carnisseria Laura i la fruiteria Pont Nou, col·laboren també en la campanya “Cap llar sense aliments frescos” amb la venda de tiquets a 2€ als seus establiments. Els diners d’aquests tiquets es bescanvien per aliments frescos en aquestes botigues per i la Plataforma en fa entrega a les famílies que ho necessitin.

Pel setembre aquesta plataforma té previst ajudar a aquestes famílies amb una recollida de material escolar.

La Plataforma disposa d’un número de compte per a donacions, ja siguin anònimes o amb nom. Siguin de la quantitat que siguin. Totes són benvingudes.

Col·laboracions: Banc Sabadell ES12 0081 0219 0100 0132 0638