S’habilita la Sala Polivalent de l’Estartit com a local electoral pel 14F

Les votacions pel 14F a l’Estartit es realizaran a la Sala Polivalent de l’Estartit

Les votacions a l’Estartit es realitzaran a la Sala Polivalent de l’Estartit, on s’hi ubicaran les meses 3A i 3B, com habitualment. També s’ha previst accesos d’entrada i sortida diferenciats, així com per a persones de col·lectius vulnerables. De la mateixa manera, a part del personal representant de l’administració hi haurà més personal de l’Ajuntament per controlar el compliment de les mesures Covid-19.

Es recomana a la ciutadania portar preparat el vot des de casa i votar segons una distribució de franges recomanades d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori i s’apel·larà al sentit comú, la bona voluntat i la responsabilitat de cada persona en benefici de la seguretat sanitària. La distribució dels votants per franges és la següent:

  • Les persones pertanyens a col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral, és a dir, de les 9 h a les 12 h.
  • Els/les votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena votaran preferentment a la franja de les 12 h a les 19 h.
  • Les persones en situació de quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral, és a dir, de les 19 h a les 20 h.

Més informació Nota de Premsa de l’Ajuntament: “L’Ajuntament habilitat l’Auditori Teatre Espai Ter i la Sala Polivalent de l’Estarti com a locals electorals perl 14F”