Objectius i línies estratègiques del nou Pla de Sostenibilitat Turísitica

La subvenció atorgada ahir de 3,4 mil. € servirà per desenvolupar un ambiciós Pla de Sostenibilitat Turística

El govern espanyol va fer públic aquesta tarda els 25 projectes seleccionats en el marc del programa «Planes de Sostenibilitat Turística», entre els quals hi ha el presentat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, sota el títol genèric “Compromesos amb la qualitat, la sostenibilitat i la cultura”. Serà el més ben dotat de la convocatòria, a la qual hi han optat 154 destinacions turístiques.

Es tracta d’un ambiciós pla municipal, molt transversal, que té com a objectiu principal consolidar l’estratègia de reposicionament sostenible com a destinació de qualitat, innovadora en l’oferta de sol i platja i de turisme actiu, i responsable amb els valors de Parc Natural.

El pla municipal s’estructura en 16 actuacions específiques distribuïdes en 6 línies estratègiques, que s’executaran en 3 anys. Es tracta d’una iniciativa de gestió molt ambiciosa i transversal que permetrà donar un gran impuls a la millora de la destinació a partir de l’aposta per la sostenibilitat, el territori i la cultura. Aquest treball ha estat reconegut amb diversos premis i ha fet que la destinació Torroella-l’Estartit-Illes Medes sigui referent en aquests àmbits de gestió turística i mediambiental.

+ informació i nota de premsa completa a la web municipal de l’Ajuntament de Torroella : www.torroella-estartit.cat