Més informadors i agents cívics per una temporada segura i sostenible a Torroella i a l’Estartit

A Torroella de Montgrí i a l’Estartit comptarem aquest estiu amb un equip format per 18 persones

Aquest equip estarà format per 3 informadors de platges , 6 agents cívics i 9 socorristes  que per vetllaran pels banyistes i també per controlaran i dirigiran els visitants a les diferents zones de les platges segons les ocupacions.

En una temporada marcada per la prevenció de la COVID-19, el municipi ha passat de 2 agents cívics al 2019 a un total de 9 persones, entre nous informadors i agents. Tots ells estaran reforçats per la tasca que desenvolupa la Policia Local.

Les platges de Torroella-l’Estartit-Illes Medes tenen suficient capacitat per acollir a tots els banyistes d’una temporada habitual, fins i tot els d’un dia punta, i ha pres noves mesures per seguir el protocol de prevenció de coronavirus.

Als informadors i agents cívics cal afegir-hi els 9 socorristes, que també s’han adaptat a les noves normatives.

L’ Ajuntament de Torroella de Montgrí, també s’ha instal·lat una caseta informativa a la platja Gran; noves cartelleres a les entrades de cada platja amb informació i mesures preventives i s’ha intensificat el nombre de neteges a la zona de les platges, de les dutxes i dels lavabos públics municipals.

+ informació a la nota de Premsa “Més informadors i agents cívics per una temporada segura i sostenible a Torroella i a l’Estartit”