Torroella i l’Estartit, seran les seus dels dos tornejos formatius organitzats per la UE LLagostera

Amb data 9 de juny de 2020 es signa el conveni de col.laboració entre L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD l’Estartit i la UE Llagostera

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD l’Estartit i la UE Llagostera han signat un conveni de col·laboració per tal que el municipi sigui la seu, durant els propers tres anys, dels dos tornejos de futbol formatiu de primer nivell que organitza el club.

El primer que se celebrarà serà el prestigiós Brava Footbal, adreçat a les categories benjamí i aleví. Aquest any s’havia de fer la segona edició, però la crisi del coronavirus ho ha impedit. Es tornarà a programar per a l’any vinent, el darrer cap de setmana de maig o el primer de juny. La competició pot aplegar al voltant de 80 equips, entre els quals hi ha els clubs més destacats de l’Estat, la qual cosa el converteix en un dels referents del futbol formatiu al nostre país. El torneig implica la mobilització de més d’un miler de persones, entre jugadors, equips tècnics i familiars.

Així mateix, el municipi també serà la seu d’un nou torneig de filosofia similar al Brava Football, que la UE Llagostera té previst organitzar per primer cop al mes de setembre de 2021, adreçat a la categoria infantil. De la mateixa manera, l’activitat implica la mobilització de molts esportistes i familiars.

L’alcalde, Jordi Colomí, s’ha mostrat molt il·lusionat per la formalització d’aquest conveni i assegura que és una molt bona notícia per al municipi, tant a nivell esportiu com de promoció de la destinació Torroella-l’Estartit-Illes Medes. En aquest sentit, ha agraït a la UE Llagostera les facilitats que ha donat per a l’entesa i la formalització de l’acord.

Per la seva banda, la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó, ha valorat molt positivament la possibilitat de centralitzar els dos tornejos en una única seu, la qual cosa minimitza desplaçaments i ofereix una major comoditat a tots els participants i acompanyants. Assegura que amb aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit, els tornejos fixen les bases per anar creixent i consolidar-se com una de les cites de referència del futbol formatiu al nostre país.

Nota de premsa:  – Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Torroella