Els càmpings de Torroella i l’Estartit obriran esglaonadament entre el 13 de juny i l’1 de juliol

Torroella-l’Estartit-Illes Medes és la destinació turística de Catalunya que concentra més places de càmping
 Actualment n’hi ha 14.703 distribuïdes en 10 càmpings que configuren, en conjunt, una de les destinacions campistes capdavanteres a Europa, tant en quantitat, com en qualitat de la seva oferta. Alguns dels nostres càmpings han estat distingits amb els més importants guardons del sector a nivell internacional.

La crisi del coronavirus ha impedit iniciar la temporada amb normalitat, però la majoria reprendran l’activitat entre el 13 de juny i l’1 de juliol.

Els 9 càmpings que preparen la reobertura els propers dies són, per ordre cronològic, el Camping Les Medes, Costa Brava (Official) (13 de juny), camping Rifort (15), Camping Emporda Official Site i Camping Estartit (20), Camping El Delfin Verde (23), Camping Castell Montgri i Camping La Sirena, L’estartit (26), Ter (30) i Yelloh Village Punta Milà (1 de juliol). El Molino Camping, que està pendent d’una important remodelació, romandrà tancat fins la temporada que ve.

Tots ells disposen d’un protocol de mesures per evitar el contagi de la COVID-19, que ha estat elaborat pel Comitè de Tècnics constituït per l’ICTE en col·laboració amb la Federació Espanyola de Càmpings i Ciutats de Vacances (FEEC) i organitzacions sectorials territorials, empreses del sector, i consensuat amb l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), PRL Innovació, i amb els sindicats CCOO i UGT

Nota de premsa Ajuntament de Torroella