CAMPUS D’ESTIU JOVE

Pensem que és important que les i els joves tinguin un espai diferenciat dels infants per realitzar les activitats d’estiu. Un espai pensat per acompanyar-los en el seu creixement i perquè puguin desenvolupar-se tenint en compte les característiques de la seva edat.

Les propostes que presentem són dues, en funció de l’edat:

 

SIGUES UNA PEÇA CLAU!

Edats: de 12 a 14 anys

Dates: del 6 al 31 de juliol de 2020, dilluns a divendres de 10h a 13h.

Descripció:

Sovint es té la creença que les i els joves no tenen ganes d’implicar-se en el seu entorn i ser agents de canvi. Nosaltres pensem que això no és veritat. Estem convençuts que estan preparats per canviar el seu entorn i el que cal és donar-los veu i eines per implicar-se. Aquesta proposta està adreçada a les i els joves que tenen ganes de veure i viure què ens envolta, per mantenir-ho si ens agrada o per canviar-ho si no. L’objectiu d’aquest espai és treballar temes d’importància global i local i veure com ens hi podem implicar per millorar el nostre entorn més proper. Enguany aquesta idea tindrà molta més força ja que hem estat moltes setmanes vivint una situació molt diferent a la que estem acostumats, i segurament n’hauran sorgit inquietuds i hauran aflorat necessitats en el nostre entorn que caldrà solucionar. Aquesta situació ens permet treballat continguts educatius, emocionals i d’esperit crític al voltant de temes socials, mediambientals, artístics i culturals… L’objectiu és que els joves investiguin, aprenguin i puguin desenvolupar un petit procés de canvi en el seu entorn més proper.

 Tota la info i inscripcions aquí: http://www.fundacioesplaigirona.cat/cursos/campus-jove-sigues-una-peca-clau-lestartit-i-torroella/

 

 

FORMA’T EN EL LLEURE

Edats: de 15 a 17 anys

Dates: del 6 al 31 de juliol de 2020, dilluns a divendres de 15h a 18h.

Descripció:

Aquesta proposta està pensada per joves que estiguin interessades i interessats en el món del lleure i vulguin formar-se com a premonitores i premonitors de lleure. Per aconseguir-ho aquesta proposta combina la formació en habilitats personals, l’aprenentatge de diferents coneixements i competències relacionades amb l’educació en el lleure, i també activitats de lleure, en tant que són joves i és una oportunitat de gaudir d’un lleure educatiu i de qualitat. Es pot incloure un petit testeig preparant i realitzant una activitat per a infants del poble. Al final del casal els joves podran obtenir un certificat de premonitor/a de lleure.

 

Tota la info i inscripcions aquí: http://www.fundacioesplaigirona.cat/cursos/campus-jove-format-en-el-lleure-lestartit-i-torroella/

 

Cartell campus jove Estartit 2020 v2 - còpia-min (2)